Kohdeyhtiömme

Sievi Capital omistajana

Sievi Capital on pitkäaikainen ja sitoutunut kumppani kohdeyrityksillemme, suomalaisille listaamattomille pk-yrityksille. Tulemme kohdeyritystemme yrittäjien kumppaniksi jakamaan riskiä ja mahdollistamaan yrityksen potentiaalin täysimääräisen hyödyntämisen tuellamme.

Sievi Capital kehittää kohdeyhtiöitään aktiivisella omistajuudella yhdessä ammattimaisten neuvonantajiemme verkoston kanssa. Tavoitteemme ovat korkealla, ja kun kohdeyhtiöidemme liiketoiminta kehittyy ja niiden arvo kasvaa, sekä kohdeyhtiöiden omistajayrittäjät että Sievi Capitalin osakkeenomistajat hyötyvät.

Lue lisää meistä omistajana

Indoor Group

Indoor Groupin Asko ja Sotka -ketjut ovat Suomen tunnetuimpia kodin huonekalujen ja sisustustuotteiden vähittäiskauppoja. Konserniin kuuluu vähittäiskauppaketjujen lisäksi huonekalutehdas Insofa. Askolla ja Sotkalla on yli 90 myymälää Suomessa ja Virossa sekä voimakkaassa kasvussa oleva verkkokauppatoiminta.

Omistusosuus 58,3 % Hankintavuosi 2017 Liikevaihto 204,8 m€ (2021)
KH-Koneet Group

KH-Koneet Group on Pohjoismaiden johtavia rakennus- ja maansiirtokoneiden myyjiä. Yhtiö tarjoaa kokonaisvaltaisesti laitteet, varusteet ja palvelut niin maanrakennuksen, kiinteistöhuollon kuin materiaalinkäsittelyn tarpeisiin. KH-Koneet Groupin edustamista tuotemerkeistä tunnetuimpia ovat Kramer, Yanmar, Kobelco sekä Wacker Neuson.

Omistusosuus 90,5 % Hankintavuosi 2017 Liikevaihto 168,7 m€ (2021)
Logistikas

Logistikas tarjoaa lähilogistiikan, sisälogistiikan ja paikallisvarastoinnin palveluita, logistiikan asiantuntijapalveluita sekä kokonaisvaltaisia hankintapalveluita. Yhtiö toimii Suomessa kuudella paikkakunnalla sekä omissa logistiikkakeskuksissa että asiakkaiden tiloissa vastaten sisälogistiikkatehtävistä.

Omistusosuus 65,9 % Hankintavuosi 2020 Liikevaihto 22,0 m€ (2021)
Nordic Rescue Group

Nordic Rescue Group on pelastusajoneuvoihin erikoistunut konserni, johon kuuluvat Saurus Oy ja Vema Lift Oy. Yhtiöt ovat kotimaisia pelastusnostin- ja pelastusajoneuvovalmistajia, joiden liiketoiminnasta merkittävä osa on kansainvälistä kauppaa. Konsernin asiakkaita ovat julkiset ja yksityiset (mm. teollisuus, lentokentät) pelastuslaitokset.

Omistusosuus 67,9 % Hankintavuosi 2020 Liikevaihto 37,6 m€ (2021)
HTJ

HTJ on yksi Suomen johtavista rakennuttajakonsulttiyrityksistä ja tarjoaa asiakkailleen rakennuttamisen, työmaavalvonnan, energia- ja ympäristökonsultoinnin sekä projektinjohdon monipuolisia asiantuntijapalveluita. Yhtiö työllistää noin 150 asiantuntijaa ja sillä on toimipisteet Vantaalla, Tampereella, Turussa ja Hämeenlinnassa.

Omistusosuus 91,7% Hankintavuosi 2021 Liikevaihto 19,0 m€ (2021)

KH-Koneiden rohkea visio sai riskin jakajan

Sievi Capital sijoitti KH-Koneisiin vuonna 2017. Sen jälkeen yhtiö on laajentunut uusille toimialoille, mennyt Ruotsin markkinoille ja yli kaksinkertaistanut liikevaihtonsa. Yrittäjien rohkea visio on kantanut ja samalla yhtiö on säilyttänyt sille ominaisen hengen.

Lue lisää

Lukitusalan edelläkävijä toi sijoituksen takaisin kymmenkertaisena

Sievi Capital sijoitti iLOQ:iin sen varhaisina vuosina ja tuki omistajana yhtiön kasvua ja kansainvälistymistä. Innovatiivisen yrityksen johtoa miellytti ”yrittäjähenkinen ja olennaiset asiat tunnistava” omistaja.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää >